Game Accessory THRUSTMASTER Steering Wheel Ferrari T150 Force Feedback ◀ Назад
33900лв.
39900лв.
-15%
Game Accessory THRUSTMASTER Steering Wheel Ferrari T150 Force Feedback

Състезателен волан с диаметър 28 см. 1080° FORCE FEEDBACK база с технологията Immersion TouchSense. Ъгъл на завъртане с възможност за настройка от 270° до 1080°. Официално лицензиран PS4™ / PS3™ с автоматично разпознаване на PS4™ система; PS4™/PS3™ плъзгач за оптимална съвместимост с двете системи 12-битова резолюция. Вградена памет и фърмуер с опция за ъпгрейд. Метални педали с дълъг ход. Педал за спирачка с прогресивно съпротивление. Възможност за пълни настройки на педалите на височина и разстояние. Подвижна система за закрепяне, съвместима с всички видове повърхности (бюра/маси/кокпити/др.). 13 екшън бутона (включително 2 на базата) + 1 D-Pad. Съвместимост с PC: Windows 10 /Windows 8 / Windows 7/ Windows Vista / Windows XP

 

КРАТКО УПЪТВАНЕ

Щом започнете да поръчвате, кликвайки на бутон "Поръчвам", това съобщение ще изчезне, а на негово място ще видите поръчаните от вас артикули, както и бутон "Купувам".

Като приключите с цялата поръчка, кликнете бутона "Купувам" за да ви я доставим.

За територията на София доставката е безплатна, а за останалата територия на страната работим по стандартни цени на избран от клиента куриер.